מרק היום!

מרקים הם ללא ספק סוג של מאכל מזין ואהוב על כל אחד ואחת מאיתנו. למרות שאכילת מרקים (או יותר נכון שתייה), נחשבים לאקט חורפי, עדיין תוכלו למצוא המון מתכוני מרקים קרים המתאימים לכל ימות השנה, כולל הימים החמים ביותר.

רוב מתכוני המרקים מבוססים על שיטת בישול איטית של מרכיבי המרק בתוך סיר בישול הממולא במים. מרקים עושים שימוש כמעט בכל חומרי הגלם האפשריים, לרבות, תבלינים, פירות, ירקות, בשר, גבינות, עשבי תיבול ועוד. מתכוני מרקים הם סוג המתכונים הנפוצים ביותר וכמעט בכל יום תוכלו לאתר מתכון חדש למרק חדש שטרם טעמתם. מרקים מצוינים כמנות פותחות לכל ארוחה, מכיוון שיש ביכולתם לעורר את מערכת העיכול לתפקוד תקין ובריא.

מתכוני מרקים מיוחדים  שתוכלו למצוא:

מרק קשקבל מחלב כבשים ותרד, מרק תפוחי אדמה ואפונה בשבבי שקדים קלויים, מרק בצל, מרק שמנת, מרק תירס, מרק קובות אדומות או צהובות, מרק חצילים, מרק חומוס ועוד המון מתכונים נפלאים להכנת מרקים כמנת ביניים או מנת פתיחה.

תבשילי מרק

בנוסף להיותו מנה בפני עצמו, המרק מהווה סוג של רוטב או תוספת לצרכי הכנת תבשילים רבים. תבשילי מרק הם בדרך כלל מנות עשירות בהם הירקות, הבשר הגבינה או הפירות, תופסים חלק נכבד במרכיבי המנה ומרק התבשיל מהווה מעין רוטב למנה. תבשילים שונים ניתן להכין כמעט מכל חומר גלם אפשרי ומתכוני תבשילים הם ללא ספק המפתח להכנת ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה.

מרק קר לעונה החמה.

למרות שרוב האנשים שותים מרק חם בימים החורף הקרים, עדיין מומלץ להפוך את היוצרות ולשתות מרק קר בימי הקיץ החמים. המרק הקר עושה שימוש בפירות עונת הקיץ ויכול להוות מנה משלימה לארוחה קלה ומרעננת. מרק יוגורט , לצורך הדוגמא, הוא סוג של מרק קר, פשוט להכנה וטעים להפליא. כמו כן, אתם יכולים להכין מרק מלון קר באמצע עונת הקיץ וליהנות ממנת אוכל בריאה מזינה ובעיקר מרעננת. מרקים קרים בדרך כלל אינם עוברים תהליך של בישול, אלא עושים שימוש בבלנדר או בשיטות הקצפה אחרות.

Powered by Artvision | Truppo Websites