עוגת קוקוס עם מוס שוקולד

  • מקור המנה
    רוסיה
  • זמן הכנה
    יום
מצרכים:350 גרם שוקולד מריר
200 גרם קוקוס
5 ביצים
50-100 גרם אגוזים קצוצים דק
2 שמנת מתוקה
קלפית תפוז
אופן ההכנה:

לחם את התנור לחום של 180 מעלות. להקציץ את החלבונים עם 1 ורבע כוס סוכר. להוסיף לקץף בתנועות קיפוליות את הקוקוס והאגוזים/ לאפות את התערובת כ-25 דקות.

להמיס את השוקולד בסיר כפול ולהוסיף חלמון חלמון תוך ערבוב והקצפה

להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר

להוסיף את תערובת השוקולד לקצפת ולערבב בתנועות קיפוליות.

לצקת על מאפה הקוקוס ולקרר לפחות לילה.

Powered by Artvision | Truppo Websites