אופן ההכנה: 1. מערבבים את הקקאו עם המים, עד קבלת תערובת ללא גושים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
2. במיקסר, מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפייה והסוכר.
מוסיפים חצי מעיסת הקקאו חצי מכמות החמאה. מערבבים היטב. מוסיפים את יתרת הקקאו וחמאה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית קוגלהוף או בבקה גבוהה, 24 ס"מ.
3. אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 175 מעלות.
4. ממיסים את השוקולד והשמנת על אש נמוכה. מצננים מעט. יוצקים על העוגה.