סמבוסק

  • מקור המנה
    עירקי
  • זמן הכנה
    10 דקות
מצרכים:
לבצק:
 
11 וחצי ק"ג קמח
100 גרם מרגרינה רכה
1 שקית אבקת אפייה
11 וחצי כפיות מלח
מים לפי הצורך
 
למילוי:
 
11 ורבע ק"ג גרגירי חומוס מושרים ומבושלים
2\1 ק"ג בצל קצוץ
1 כפית כמון
1 כף פפריקה אדומה
11 ורבע כפיות מלח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את מרכיבי הבצק עד קבלת בצק רך וגמיש.
מרדדים את הבצק לעלה גדול. בעזרת כוס קורצים עיגולים.
 
2. טוחנים את החומוס למחית חלקה.
 
3. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שישחים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים לקערת החומוס.
 
4. מניחים ממלית החומוס במרכז על עיגול בצק. סוגרים לכיסונים קטנים.
מטגנים בשמן עמוק.
Powered by Artvision | Truppo Websites