מאמרי פורטל האוכל

תבשילי קדרה

תבשילי קדירה
תבשילי קדירה הן שיטת בישול איטית, מתמשכת עם סיום מענג ומוצלח. תבשילי קדירה עושים שימוש בנתחי בשר שלמים המוכנסים לתוך סיר עם מים רותחים ומבעבעים, ירקות שונים, תבלינים ועוד שאר ירקות... נתחי הבשר המתאימים בדרך כלל ל- מתכוני קדירה הם נתחי שריר הבשר שאינם רכים מספיק לשיטות בישול אחרות כגון: צלייה, אפייה או טיגון. תבשילי קדירה הנפוצים הם כמובן תבשילים שונים לחמין (צולנט), צלי קדירה ועוד.

להמשך הכתבה...

Powered by Artvision | Truppo Websites