פלפלים ממלואים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעה
מצרכים:
10 פלפלים אדומים   
 
למילוי:
 
400 גרם בשר טחון
11/2 כוסות אורז
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות מים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
 
לרוטב:
 
כ-11 וחצי קופסאות בינוניות של רסק עגבניות
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מיץ מלימון סחוט
1 כפית סוכר
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה:
1. חותכים את החלק העליון של הפלפלים ומרוקנים את תוכנם. שוטפים את הפלפלים על מנת שלא ישארו גרעינים בפנים.
 
2. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה. ממלאים את הפלפלים.
 
3. בסיר גדול ושטוח שמים את מרכיבי הרוטב ומביאים אותם לרתיחה. יוצקים את הקוטב לקערה.
 
4. מניחים את הפלפלים בסיר. אפשר גם בשתי שכבות. יוצקים את הרוטב מעל. במקרה הצורך מוספיםי מים עד 4\3 מגובה שכבת הפלפלים התחתונה.
 
5. מבשלים על אש בינונית עד שהאורז מקבל גוון אדמדם ותופח.
Powered by Artvision | Truppo Websites