המבורגר

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    3 שעות
מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר טחון טרי
150 גרם שומן כבש
3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות בינוניות
8 שיני שום גדולות
1/2 כוס סודה לשתייה
מלח ופלפל
1/4 כוס יין לבן איכותי
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד שישחים. מניחים במסננת על מנת להגיר את השמן.
 
2. מערבבים את הבשר, השומן, השום והתבלינים. מוסיפים את הבצל הסודה לשתייה והיין. מערבבים, מכסים היטב ומקררים כשעתיים.
 
3. צרים קציצות. מסדרים בתנית. מקררים כשעה.
Powered by Artvision | Truppo Websites