אופן ההכנה: 1. לקצוץ דק את העירית והתימין ולערבב עם גבינת השמנת והפלפל הלבן עד שתתקבל עיסה אחידה. למרוח שכבה בעובי 2-3 מ"מ מהעיסה על כל פרוסת סלמון ולגלגל לגלילות בגודל 2-2.5 ס"מ. לכסות בעטיפת פלסטיק ולהשאיר במקרר לפחות שעתיים.
2. לשים את כל המרכיבים לרוטב במחבת רטבים ולהרתיח, לצמצם את הנוזל עד קבלת כמות בגובה 0.5-1 ס"מ. רגע לפני ההגשה, יש להוריד את החום למינימום ולהמיס בנוזל שנשאר את קוביות החמאה, אחת אחת, עד לקבלת מרקם אחיד.
3. לחתוך את הגלילות לחתיכות בגודל 2.5-3.5 ס"מ ולהעמיד 3-5 מהן על כל צלחת. רצוי שהצלחת תהיה מעט מחוממת. לשפוך מסביב לגלילות 3-5 כפיות מהרוטב ולהגיש עם בגט או כל לחם אחר.