הום פרייז

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    20 דקות
מצרכים:
לפרייז:
 
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדול 3 ס"מ
שמן לטיגון עמוק
 
לרוטב:
 
מעט שמן / חמאה לטיגון
1 בצל חתוך לחצאי עיגולים דקים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
150 גרם חמאה ללא מלח
רוטב צ'ילי חריף או מתוק, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן או חמאה במחבת. מטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים את הפלפלים ושמן במידת הצורך ומטגנים כ- 3 דקות.
מוסיפים את החמאה וממיסים תוך בחישה. מוסיפים רוטב צ'ילי. מסירים מהאש ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד.
 
2. מערבבים את תפוחי האדמה עם מעט שמן. שמים בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 170 מעלות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
 
3. מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים את תפוחי האדמה עד שישחימו
 
4. יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה ומגישים מיד.
Powered by Artvision | Truppo Websites