אופן ההכנה: 1. את כל הקטניות צריך להשרות ערב קודם. לחתוך שני בצלים ולהשחים עם מעט שמן, להוסיף את השום, להכניס את הבשר ולטגן כ-10 דקות. להוסיף בהדרגה את הגזר, הקטניות, תפוחי האדמה קלופים ושלמים, להוסיף 3-4 כוסות מים רתוחים לסיר, עם כף מרק עוף, קצת פלפל שחור, מעט פפריקה אדומה חריפה ומעט כורכום. להוסיף עוד שני בצלים שלמים קלופים, שתי בטטות לא מקולפות, את הביצים. שהסיר לא יהיה מלא מידי במים, גם אם הבטטות תפוחי האדמה בולטים קצת. לחמם את התנור כמו באפיה של ג'חנון- 20 שעות.