מנולה ספרדית

  • מקור המנה
    מזרח אירופה
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
חומרים ל -2 מנות:
 
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
מעט שמן
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1 קופסה פטריות
שמפיניון
1 בצל שינוני
2 שיני שום פרוסות
2\1 כוס מים
מלח פלפל, פפריקה, כורכום
1 כפית שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף ציפוי שניצל של אסם \ פירורי לחם
4 ביצים טרופות
1 פרוסת גבינה צהובה חתוכה לרבעים
אופן ההכנה:
1. שמים מעט שמן במרכז של מחבת עמוקה. בעזרת נייר סופג מורחים את המחבת בשמן. מוסיפים את הירקות והמים, מכסים ומבשלים כ-15 דקות על אש נמוכה.
כאשר תפוחי האדמה מתרככים מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול וציפוי השניצל. מערבבים היטב ומשטחים במחבת בצורה אחידה.
 
2. יוצקים מעל את הביצים ומניחים מעל את הגבינה. מכסים ומבשלים כ-10 דקות נוספות עד שהמנה מוכנה.
Powered by Artvision | Truppo Websites