כריך משמש

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
החומרים ל-6 מנות:
 
250 גרם משמשים מיובשים
60 גרם צימוקים
1 כוס חלב
כפות יין או רום
6 פרוסות חלה
3 כפות ריבת משמש
3-2 כפות אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. משרים את המשמשים והצימוקים כ-5 דקות במים רותחים. מסננים.
 
2. מערבבים את החלב עם היין או הרום וטובלים את פרוסות החלה.
 
3. מערבבים את המשמשים והצימוקים עם הריבה והאגוזים. מורחים על כל פרוסה כמות נדיבה.
 
4. מניחים בתבנית משומנת, מחממים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני - גבוה של 200 מעלות. מקררעם מעט ואוכלים חם.
Powered by Artvision | Truppo Websites