אופן ההכנה: לחתוך את השוקולד לחתיכות, לשים אותם בתוך הסיר, למלא קערה במים רותחים, את הסיר עם שוקולד יש לשים מעל הקערה ולערבב עד אשר השוקולד נמס.
להוסיף לתערובת את ברנדי התפוזים ולערבב עוד כמה שניות. ליצוק את התערובת לתבנית שטוחה ולשים במקפיא לשעה או במקרר לארבע שעות. מוציאים את התבנית מן המקפיא / מקרר, בעזרת כפית מוציאים את התערובת ומסדרים בשורה בתבנית נפרדת. מוציאים את הבנית מהמקפיא ומגלגלים לכדורים. את הכדורים ניתן לגלגל בקוקוס או בתערובת של אבקת קקאו ושוקו. יש לשמור בקירור