מצרכים:4 חלמונים
1/3 כוס סוכר
1/2 כוס קירש / רום / ברנדי
1/4 כוס קפה אספרסו חזק
250 גרם גבינת קרם רועי העמק
1 חלבון
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 שקית סוכר וניל
200-300 גרם בישקוטים / פולי קפה
אופן ההכנה: להקציף את החלמונים והוסכר בסיר קטן עד שהתערובת מקבלת צבע שקוף. את הכלי עם החלמונים המוקצפים לשים בתוך כלי גדול יותר עם מים רותחים, להשמיך לערבב ולהסויף 1/3 כוס קירש, לערבב עד שהתערובת מסמיכה. להניח לערובת להתקרר.
להוסיף את הקפה לגבינת השמנת, להסציף את החלבון בכלי נפרד עד לקצף נוקשה ולהוסיף את הקצפת לתערובת החלמונים. להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל, לטבול את הבישקוטים בשארית הקירש ולסדר בתנית פיירקס בינונית לפי הסדר הבא:
חצי מכמות הבישקוטים
חצי מכמות תערובת החלמונים
חצי מכמות קרם הקפה והגבינה
חצי מכמות השמנת המוקצפת
לחזור על סידור זה עם החצית השניה של החומרים, ניתן להוסיף פולי קפה לקישוט על הטירמסו. להכניס למקרר למספר שעות לפני ההגשה.