מוס מנגו

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    10 דקות
מצרכים:
החומרים ל-2 מנות:
 
1 מנגו בשל
2 גביעי דנונה במתיקות מעודת 1.5% שומן
 
אופן ההכנה:
1. קולפים את המנגו. חותכים לקוביות.
 
2. שמים את הדנונה בכוס מדידה גבוהה. מקציפים בעזרת מוט ערבוב מכני, עד שינוי הנפל. מוסיפים את מרבית המנגו. ממשיכים להקתיץ עד קבלת מרקם אחיד בצבע כתמתם.
 
3. חותכים את יתרת המנגו לקוביות קטניות יותר. מניחים בתחתית גביע זכוכוית, אפשר בכוס יין, יוצקים מעל את המוס. מקשטים עם עלה נענע או קליפת תפוז מסולסלת על דופן הכוס.
Powered by Artvision | Truppo Websites