אופן ההכנה: 1. להכנת הטראפלס, ממיסים את השוקולד בבן מרי. מביאים את השמנת לרתיחה. יוצקים על השוקולד. מערבבים עד קבלת מרקים אחיד. מקררים כ-4 שעוצ, עד שהתערובת מתקשה. לוקחים כף מהתערובת, מגלגלים לכדורים קטנים. מגלגלים בקקאו. מקפיאים ללילה.
2. טוחניםאת העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
משטחים בתבנית אפייה ומהדקים. מסדרים את כדורי הטראפלס מסביב לבנית ואחד במרכז.
3. מערבבים היטב את מרכיבי המלית לתערובת אחידה. יוצקים בזהירות לתבנית מבלי להזיז את הטראפלס ממקומם.
4. אופים כ - 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך של 160 מעלות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. מצננים עד שנוצר שקע במרכז העוגה.
5. מחממים את השמנת. מוסיפים את השוקולד וממיסים עד שמתקבל קרם אחיד. יוצקים בשקע שנוצר. מקררים ומגישים.