כנפיים בצ'ילי

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעה וחצי
מצרכים:
1 ק"ג כנפי צ'ילי
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
4-3 כפות רוטב טריאקי
3 כפות דבש
2 בצלים חתוכים לטבעות, מטוגנים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הצ'ילי, הטריאקי והדבש בתבנית חסינת אש. מוסיפים את הכנפיים. מערבבים. מכסים ברדיד אלומיניום ומשהים כחצי שעה.
 
2. מחוררים מספר חורים בכיסוי. אופים 45 דקות בחום בינוני גבוה של 200 מעלות.
 
3. מעבירים את הכנפיים לתבנית נקיה. מברישים את הכנפיים ברוטב. צולים 15 דקות, עד להשחמה.
 
4. במקביל, בסיר קטן על אש נמוכה. מחממים את יתרת הרוטב שנותרה בתבנית הראשונה.
 
5. להגשה, מסדרים את הכנפיים על צלחת הגשה. יוצקים מעל את הרוטב. מפזרים את טבעות הבצל.
Powered by Artvision | Truppo Websites