אופן ההכנה: 1. חותכים את התפוזים עם הקליפה לפלחים או לקוביות גדולות. מרחיקים גרעינים. טוחנים במטחנת בשר.
2. שמים את התפוזים הטחונים בסיר רחב עם תחתית כבדה. מוסיפים את הסוכר, ההל והקינמון ומערבבים היטב. מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית. בוחשים לעיתים קרובות על מנת שהתערובת לא תיחרך. מנמיכים את האש ומבשלים כשתעיים על אש נמוכה מאוד. עד קבלת עיסה ציגית ללא נוזלים. הלוזינה מוכנה כאשר מבחינים בתחתית הסיר בעת הבחישה.
3. מפזרים מחצית מהקוקוס על תבנית פרודת בנייר אפייה. משטחים מעל את עיסת התפוזים. מפזרים מעל את יתרת הקוקוס. מצננים. חותכים לעוינים. מקררים כ-5 שעות.