ספגטי עם ברוקולי

  • מקור המנה
    איטלקי
  • זמן הכנה
    45 דקות
מצרכים:
1 חבילה פסטה
 
לרוטב:
 
1 חבילה ברוקולי
1 בצל קצוץ
50 גרם חמאה
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 גביע שמנת לבישול 15%
4\3 כוס חלב
1 כף גבינת שום שמיר
1 כף שטוחה אבקת מרק פטריות
2\1 כף אבקת מרק ירקות
1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. בסיר עם מיום ומעט מלח מבשלים את הספגטי.
 
2. להכנת הרוטב, מבשלים את הברוקולי בסיר עם מיר ומעט מלח עד שהוא מתחיל להתרכך 10-15 דקות. מסננים.
 
3. מטגנים את הבצל בחמאה ולקראת סוף הטיגון מוסיפים את הברוקולי.
 
4. מחחמים את השמנות עם החלב, מוסיפים את הגבינה ומתבלים.
מבשלים על אש בינונית. עשאר הרוטב מתחיל להסמיך מוסיפים את תערובת הבצל והברוקולי ומערבבים בעדינות כדי לשמור על שלמות הברוקולי. מבשלים מעט ומסירים מהאש.
 
5. יוצקים את הרוטב על הפסטה
Powered by Artvision | Truppo Websites