אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט שמן ומלח. מסננים.
2. במקבילת מטגנים את הבצל במעט שמן בסיר אפלון, עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-5 דקות, תוך ערבוב עד שיתרככו. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפיל את השמנת, אבקת המרק וגוז המוסקט מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את הירק הקצוץ. מסירים מהאש ומתקנים תיבול לפי הטעם.
3. מניחים את הפסטה על צלחת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
טיפ: אם רוצים רוטב סמיך יותר ניתן להוסיף 2\1 כף קמח