פסטה ברוטב שמנת ופטריות

  • מקור המנה
    איטלקי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
1 חבילת פסטה
1 בצל חתוך גס
1 סלסלת פטריות יער או שמפיניון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 מיכלי שמנת לבישול
1 כף אבקת מרק עוף
2\1 כפית אגוז מוסקט
חופן בצל ירוק / פטרוזיליה/ שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט שמן ומלח. מסננים.
 
2. במקבילת מטגנים את הבצל במעט שמן בסיר אפלון, עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-5 דקות, תוך ערבוב עד שיתרככו. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפיל את השמנת, אבקת המרק וגוז המוסקט מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את הירק הקצוץ. מסירים מהאש ומתקנים תיבול לפי הטעם.
 
3. מניחים את הפסטה על צלחת הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
 
טיפ: אם רוצים רוטב סמיך יותר ניתן להוסיף 2\1 כף קמח 
Powered by Artvision | Truppo Websites