פשטידת ברוקולי

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעה
מצרכים:
800 גרם ברוקולי קפוא
4 ביצים טרופות
1 כוס מיונז
1 כוס מים רתוחים
4 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות אבקת מרק בצל/ עוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מפשירים את הרוקולי כ- 10 דקות במיקרוגל.
 
2. מערבבים את הביצים עם המיונז והמים.
יש לשים לב שהמים לא רותחים כדי שהביצים לא יתבשלו. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים היטב.
 
3. מסדרים את פרחי הברוקולי התבנית משומנת. יוצקים מעל את התערובת.
 
4. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהפשטידה זהובה. מצננים מעט עד שתתייצב.
 
טיפ: ניתן להכין עם כל ירק כמו כרובית או קישואים. יש מקום ליצרתיות.
Powered by Artvision | Truppo Websites