אופן ההכנה: 1. ללוש את החומרים לבצק, לאפות בתבנית פאי חסינת אש בינונית בחום בינוני גבוה של 200 מעלות במשך 12 דקות.
2. לטגן את חתיכות הבצל עד שיזהיבו. להוסיף את הפלפלים והגמבות חתוכים בגודל בינוני. לבסוף להוסיף חתיכות שום קטנות ומטגנים יחד עוד מספר דקות.
3. מעריבים את הירקות לקלתית הבצק ומפזרים בינהם חתיכות בינוניות של עגבינה מלוחה וזיתים. טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב. יוצקים הכל על מלית הקיש. אופים בתנור בחום בינוני למשך 20 דקות עד שמלית מתייצבת.