מרק בצל

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעה
מצרכים:
6 בצלים גדולים
2 גזרים
פטרוזיליה
3 כפות קמח
3 כפות סוכר
4 כפות אבקת מרק בצל
6 כוסות מים
שמן
רוטב סויה
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. להרתיח את המים, אבקת המרק, הגזרים והפטרוזיליה בסיר בינוני. לחתוך את הבצל ולטגן בסיר נפרד, להוסיף קמח וסוכר לבצל ולערבב. להוסיף את תערובת המרק המורתח לסיר הבצל ולבשל בחום בינוני למשך כשעה. להוסיף סויה ופלפל לפי הטעם.
 
2. למזוג לכלי הגשה, ניתן להוסיך קרוטונים ונתחי גבינה צהובה לכל צלחת הגשה.
Powered by Artvision | Truppo Websites