סלט ירוק

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    5 דקות
מצרכים:
חסה טרייה
עלי בייבי
3 תפוחי עץ גדולים, ירוקים קשים וחמוצים
6 בצלים ירוקים
חמוציות
אגוזי פקאן מסוכרים
 
לרוטב:
 
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
1 כפית גדושה של דבש חומץ בלסמי
1 כפית של חרדל די'זון
אופן ההכנה:
1. קורעים את עלי החסה, מניחים בקערת הגשה.
 
2. חותכים את תפוחי העץ לקוביות הגודל בינוני וקוצצים את הבצל הירוק.
מוסיפים לקערת החסה. מוסיפים את החמוציות והרוטב.
מערבבים היטב.
 
3. מפזרים מעל את אגוזי הפקאן ומגישים.
Powered by Artvision | Truppo Websites