עוגת תפוחים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
5 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות
1 כף סוכר
1 כפית קינמון
3 ביצים
4\3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
2\1 כוס שמן
 
 
אופן ההכנה:
1. מסדרים בתבנית את התפוחים. מפזרים מעל את הסוכר והקינמון.
 
2. מערבבים את שאר המרכיבים במיקסר עד קבלת תערובת חלקה.
יוצקים על התפוחים.
 
3. אופים כחצי שעה בחום בינוני של 180 מעלות.
 
טיפ: אפשר לשדרג את העוגה על ידי הוספת אגוזים לבלילה
Powered by Artvision | Truppo Websites