עוגת אגוזים קצפת וקרם שוקולד

  • מקור המנה
    רוסיה
  • זמן הכנה
    שעה
מצרכים:

5 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס אגוזים קצוצים

1/3 כוס קמח מצה

1 שקית סוכר וניל

1/4 שקית אבקת אפייה


לקצפת:
 

שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל



לקרם השוקולד:
 

5 כפות סוכר
5 כפות קקאו
קצת מים
50 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים ואת כוס הסוכר. בנפרד מערבבים את כל החומרים היבשים

מנמיכים את המיקסר ומוסיפים את החלמונים +חומרים יבשים

אופים 45 דקות בחום בינוני של 180 מעלות ולאחר מכן משאירים בתנור לרבע שעה נוספת.

לאחר הצינון מכסים בקצפת וקרם השוקולד מעל.

Powered by Artvision | Truppo Websites