עוגת ביסקוויטים עם מוס בשני טעמים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    24 שעות
מצרכים:
1 כפית אבקת קפה נמס
11/2 כוסות מים
1 חבילה ביסקוויטים פתי בר וניל או שוקולד
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 כוסות חלב
 
לקרם:
 
4 כפות קקאו
8 כפות סוכר
4-1/4 כוס מים
2 כפות תמצית רום
כ-50 גרם מרגרינה או חמאה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המים עם אבקת הקפה. טובלים את הביסקוויטים. מניחים שכבת ביסקוויטים בתבנית.
 
2. מקציפים את פודינג הווניל עם כוס חלב ומיכל שמנת, עד קבלת קצף נוקשה.
מורחים על שכבת הביסקוויטים. מניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת.
 
3. מקציפים את פודינג השוקולד עם יתרת החלב והשמנת. מורחים על הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
 
4. להכנת הקרם, על אש נמוכה, תוך ערבוב ממיסים את הקקאו, הסוכר, המים ותמצית הרום בסיר קטן. מסירים מהאש ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים עד קבלת קרם מבריק. יוצקים על העוגה ומקררים לילה.  
 
טיפ: אפשר לחתוך לקוביות ולהקפיא. מתקבלת עוגת גלידה.
Powered by Artvision | Truppo Websites