עוגת שוקולד לבן ומקופלת

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
200 גרם שוקולד לבן עלית
2 חלמונים
4 חלבונים
11/2 כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה מוקצפת
1 חבילה ביסקוויטים פתי בר
חלב
1 מקופלת שוקולד מריר
1 מקופלת שוקולד לבן
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בבן מרי. מצננים. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
 
2. מקציפים את החלבונים. מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציץ עד לקבלת קצפת תפוחה. מקפלים תערובת השוקולד. מוסיפים את השמנת המוקצפת. מערבבים הכל בתנועות קיפול.
 
3. טובלים את הביסקוויטים בחלב. מסדרים 2 שכבות בתבנית. יוצקים מעל את תערובת השוקולד. מפוררים מעל את המקופלות. מקפיאים. ניתן גם לסדר במספר שכבות.
 
4. אפשר לחמם 1/2 כוס חלב לערבב היטב עם שקית ג'לטין ולסנין תערובת השוקולד.
 
טיפ: אם תערובת השוקולד והביצים סמיכה מדי, ניתן להוסיף מעט חמאה או חלב.
Powered by Artvision | Truppo Websites