עוגת נוטלה

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעה
מצרכים:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
2 כפות ממרח שוקולד נוטלה
 
לציפוי:
 
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חבילה שוקולד מריר
3 כפות ממרח נוטלה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים עד קבלת קצץ יציב. מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל. מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף. מוסיפים בהדרגה לפני הסדר את יתרת המרכיבים, ומקציפים עד קבלת תערובת אחידה.
 
2. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
 
3. אופים 50-60 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
 
4. להכנת הציפוי, ממיסים יחד את מרכיבי הציפוי ויוצקים על העוגה.
Powered by Artvision | Truppo Websites