כריך אנטיפסטי

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
3 קישואים
2 פלפלים צבעוניים
2 בטטות
2 שיני שום כתושות
לחם כפרי / שיפון מלא
גבינת עזים למריחה
עלי בזיליקום טריים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. חותכים את הירקות לקוביות הגודל בינוני. שמים בקערה יחד עם השום, שמן הזית והתבלינים.
מערבבים היטב ומפזרים בתבנית האפייה.
 
2. אופים כ-30 דקות בחום בינוני של 180 מעלות. עד שהירקות מתרככים.
 
3. להכנית הכריך, מורחים על פרוסת הלחם שכבה נדיבה של גבינת עזים, מסדרים מעל את הירקות.
 
טיפ: ניתן להחליף את גבינת העזים בלבנה או כל גבינה אחרת.
Powered by Artvision | Truppo Websites