עוגיות שוקולד

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
החומרים ל-28 עוגיות גדולות:
 
3 ביצים בטמפרטורת החדר
130 גרם סוכר
300 גרם שוקולד מריר  (לפחות 60% מוצקי קקאו)
100 גרם חמאה
1/4 כוס קמח מנופה
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
קואט מלח
שברי שוקולד מריר, לבן, חלב   
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות במהירות גבוהה.
 
2. ממיסים את השוקולד והחמאה. מקפלים לקציפת הביצים. מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מערבבים.
 
3. בעזרת כף יוצקים עוגיות במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שברי השוקולד.
 
4. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות. מצננים. בעזרת מרית מסירים מהתבנית.
Powered by Artvision | Truppo Websites