עוגיות שחיתות משלושה סוגי שוקולד

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
החומרים ל-20 עוגיות:
 
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים
130 גרם סוכר
45 גרם קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
 
2. מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות, במהירות גבוהה. מקפלים את הקצץ לתערובת השוקולד. מנפים מעל את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה ומריקה.
 
3. בעזרת כף גלידה מניחים שלוליות מתערובת, במרווחים, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מערבבים את השוקולדיםהקצוצים ומפזרים מעל.
 
4. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהעוגיות תפוחות ויציבות בשוליים ורכות במרכז. מצננים.
 
טיפ: חשוב לא לגעת בעוגיות לפני שהן מתקררות, על מנת שלא יתפוררו.
Powered by Artvision | Truppo Websites