אופן ההכנה: 1. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה.
2. מקציפים את הביצים והסוכר כ-5 דקות, במהירות גבוהה. מקפלים את הקצץ לתערובת השוקולד. מנפים מעל את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה ומריקה.
3. בעזרת כף גלידה מניחים שלוליות מתערובת, במרווחים, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מערבבים את השוקולדיםהקצוצים ומפזרים מעל.
4. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהעוגיות תפוחות ויציבות בשוליים ורכות במרכז. מצננים.
טיפ: חשוב לא לגעת בעוגיות לפני שהן מתקררות, על מנת שלא יתפוררו.