אופן ההכנה: 1. מערבבים את המלח, התימין, הנענע והזעתר בקערית. טובלים שתי מנות חמאה בתערובת. שמים כל מנה בבטן הדג. את יתרת התערובת מורחים על הדג. אופים כ-35 -35 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות.
2. במקביל, מביאים את היין לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החומץ האורז והזערפרן. מערבבים היטב. מוסיפים את יתרת החמרה ומערבבים עד שהיא נמסה. מכבים את האש.
3. להגשה, מניחים את הדג על צלחת, יוצקים מעל 2 כפות מהרוטב ומגישים לצד ירקות ברוזמרין.