מאמרי פורטל האוכל

פסטה

פסטה וטסת...לאיטליה!
איטליה, ארץ המגף, עם מרחבי הכרמים, היין המשובח, הפיצה המובחרת, הגלידות המרנינות וכמובן מעל הכול: הפסטה המשגעת! .
פסטה  הוא שם מקובל גנרי בכל העולם למאכל האיטלקי המוכר והפופולארי העשוי מקמח, מים ולפעמים גם ביצים. מקור השם פסטה באיטלקית הוא בצק ואת הפסטה מכינים מבצק המיוצר לרוב מחיטה קשה. פסטה מבושלת במים מומלחים או באפיה, ומוגשת לרוב עם רוטב משתנה על פי מתכוני פסטה או תבשילי פסטה שונים . פסטה הפכה

להמשך הכתבה...

Powered by Artvision | Truppo Websites