מאמרי פורטל האוכל

דגים

דגים, מהים אל הצלחת!
דגים משמשים למאכל בכל רחבי העולם ונחשבים לאחד המאכלים המזינים והבריאים ביותר. מאכלי דגים מבוססים על שיטות הכנה שונות, לרבות, בישול, אפייה, טיגון, צלייה, אידוי והחמצה. דגים מאבדים את טריותם מהר מאוד ולכן במקומות רבים משווקים אותם כשהם עדיין חיים בתוך מיכלי מים. כמו כן, קיימות שיטות מגוונות לשימור דגים באמצעות ייבוש, המלח או הקפאה. חלק ממיני הדגים מבושלים ונארזים בתוך קופסאות שימורים, למשל, דגי סלמון, טונה והרינג. בארצות מתועשות, כמו ישראל לדוגמא, שיטת שימור הדגים המקובלת ביותר היא הקפאה.

להמשך הכתבה...

מאכלי ים

ים של מאכלים
הים הגדול, הכחול והרחב מספק לנו שלושה סוגי מאכלי ים עיקריים: דגים, פירות ים ואצות. לכל אחד ממאכלים אלו מאפיינים שונים,סוגי הכנה שונים וכמובן טעם נפלא ושונה. מאכלי ים נפוצים בעיקר מדינות השוכנות לצד ימים ואוקיינוסים. 

להמשך הכתבה...

Powered by Artvision | Truppo Websites