פשוט לחשוב גורמה

אוכל גורמה מתחיל מרעיון מוצלח, מהברקה קולינרית היודעת לשלב ולחבר בין חומרי גלם , שעל פניו, אין כל קשר ביניהם. מבוסס בעיקרון על יצירתיות קולינארית של טובי השפים בעולם, אוכל גורמה תוכלו למצוא במיטב המסעדות בארץ ובעולם, שאיכותם נמדדת בראש ובראשונה על הפגנת היצירתיות ביצירת טעמים ושילובי טעמים ייחודים. אוכל גורמה- פשוט לחשוב יצירתי...

היצירתיות של הבישול

כל אמן העוסק בתחום יצירה אחר, רוצה לחדש, להפתיע ולרגש את הקהל, כך בדיוק השף השוקד על הכנת מנת אוכל גורמה חדשה. הרעיון הבסיסי של המנה מורכב ממספר חומרי גלם נפוצים או נדירים, אופן הכנה מוקפד וכמובן "טאץ" אישי של השף שהופך את המנה למה שהיא: אוכל גורמה!

דגים עם גבינה?

על פניו כל חיבור קולינארי בין דגים לבין גבינה עלול לעורר אצל רבים מאיתנו חוסר חשק לאוכל, לא כך בעולם הגורמה, כל שילוב אפשרי, כל שילוב יתקבל בתשואות וזאת במידה ורעיון החיבור ושילוב החומרים אכן מייצר מנה טעימה להפליא שאי אפשר לעמוד בפניה...גם דגים עם גבינה יכולים להתמזג ליצירת מנת אוכל גורמה בלתי נשכחת,אם היא מוכנת במחשבה ותכנון רב ומוקפד.


בעולם הגורמה מתבצעים ניסיונות רבים על ידי טובי השפים בעולם ליצירת מנות גורמה חדשות, מפתיעות ומרגשות, כך ששילוב אופציונאלי של גבינה עם דגים בהחלט בא בחשבון, פשוט צריך לחשוב יצירתי ולמצוא את נקודת המיזוג המושלמת בין החומרים השונים שיעניקו למנה את שמה המתבקש : אוכל גורמה.

סוגים שונים של מנות גורמה

פילה של דג מוסר על ארטישוק ירושלמי מקורמל ורוטב מרוכז של פלפלים מתוקים
צלעות טלה צלויות על תבשיל מרוקאי של זיתים ואריסה וסלט חי
סורבה סברס פירות טריים וספגטי רימונים מולקולרי
קרפצ'יו עגל עם טאבולה עדשים אדומות ועשבי תיבול
טונה אדומה צרובה עם שמן ירוק ווינגרט כוסברה
סלט סליקורניה עם ארטישוק ירושלמי וגרגירי רימון
קטאייף עם מרק קוקוס ועלי גפן במלית שקדים
אוכל גורמה מדבר בשפה קולינארית גבוהה המכבדת את מקצוע הבישול, שפים נוהגים להוסיף לשמות המנות נגיעות קלות של השראה ויצירה שהובילה אותם ליצירת המנות העילאיות הללו...

Powered by Artvision | Truppo Websites