פשטידות או לא להיות

פשטידות, סוגי מאכל שונים הנאפים בתנור, ומוצעים כמנות פתיחה, מנות עיקריות או מנות ביניים, תלוי בסוג הבלילה והתוספות שמכילה כל פשטידה ופשטידה. מתכונים לפשטידות כוללים מגוון רחב ביותר של חומרי גלם וכוללים ביו היתר: ביצים, קמח או בצק, ירקות,פירות, סוג פסטה שונים , תבלינים, גבינות או בשר, תלוי במתכון ותלוי במטרת אפיית הפשטידה.

סוג פשטידות נפוצים הם : לזניה, קוגל, פאי,קיש ומוסקה. כמו כן, ניתן להכין פשטידות על פי הטעם האישי שלכם ולהעניק להן את שם המשפחה או השם הפרטי שלכם, לדוגמא: הפשטידה על גברת כהן...

אפיית פשטידות
הדרך הקלה והנוחה להכנת פשטידות, היא כאמור, הכנת בלילה עמוסה בכל טוב, מילוי תבנית בחומר הבלילה, חימום התנור לחום הרצוי והכנסת התבנית לתנור עד להכנתן. אפיית פשטידות, לוקחת בממוצע 40 דקות עד שעה, תלוי בסוג חומרי הגלם המרכיבים את הבלילה. אפיית פשטידות יכול לבצע כל אחד ואחת, גם אם אינו "מומחה אפייה", כל שצריך לשים לב אליו, הוא הזמן ורמת החום המוצעת בתוך מתכונים לפשטידות שונים.
פשטידות יכולות להיות מבוססות על בשר או גבינה וגם כאן זמן אפייתן משתנה בהתאם, ולכן חשוב לשים לב לזמן המשוער המוצע לכם בכל אפייה ואפייה.
מכל הבא ליד...
פשטידות ניתן להכין מחומרי גלם רבים, מגוונים ושונים. ניתן להכין פשטידות מתוקות (פאי לדוגמא) המבוססים על מאפים שונים, שוקולד ופירות העונה, ניתן להכין פשטידות מתוקות גם על בסיס בשר (קוגל למשל), וניתן להכין פשטידות על בסיס גבינות ויין.
הפשטידה היא מאכל נפוץ בקרב כל אזרחי העולם ומהווה בעיני רבים מנה מיוחדת המציגה את איכויות הבישול של בעל הבית. פשטידה יש להגיע מייד עם הוצאתה מהתנור ומומלץ לפרוס אותה לפרוסות טרם הגשתה.
מתכונים לפשטידות ורעיונות לאופן ההכנה, תוכלו למצוא כמעט בכל ספר בישול, אתר אינטרנט או תכנית בישול בטלוויזיה. כמו כן, הכנת פשטידה היא פתרון מושלם לאוכל שהכנתם ונותר או ירקות וחומרי גלם רגע לפני שפגה תקופת מועדם. הפשטידה מעניקה מרחב יצירתי לכל אחד ואחת מכם ומאפשרת לכם להוסיף אל הבלילה כאוות נשפכם.. כמובן בטוב טעם...

Powered by Artvision | Truppo Websites