פילה אמנון ברוטב עגבניות ותימין

  • מקור המנה
    מרוקאי
  • זמן הכנה
    30 דקות
מצרכים:
החומרים ל8-6 מנות:
 
8-6 פרוסות דג אמנון
 
לרוטב:
 
4 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות
4 שיני שום קצוצות דק
מעט כוסברה קצוצה דק
חתיכה קטנה של פלפל ירוק \ אדום חריף
2\1 כ, רסק עגבניות
1 כף תבלין לדגים
1 כף שטוחה של פפריקה
2\1 כף פלפל שחור
מלח
1 כ, אבקת מרק ירקות
2\1 כף תימין
3\1 כוס מים חמים
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב, טובלים את נתחי הדג. מכסים ומקררים כשעה.
 
2. מעבירים את נתחי הדג לתבנית חסינת אש. מוסיפים לרוטב שנותר בקערה 2\1 כוס מים, מערבבים יוצקים לתבנית.
 
3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני גבוה, 200 מעלות.
Powered by Artvision | Truppo Websites