אופן ההכנה: 1. מבשלים את תפוחי האדמה ו-5 ביצים בסיר גדול עם מים וכפית מלח, עד שתפוחי האדמה מתרככים. פורסים את תפוחי האדמה. קולפים את הביצים ופורסים.
2. טורפים בקערה את שתי הביצים הנותרות, מערבבים עם השמנות, הקמח, הגבינה והתבלינים.
3. בתבנית זכוכית חסינת אש בקוטר 28 ס"מ מפזרים קוביות מחאה וליהן שכבה דקה של פירורי לחם. מסדרים מעל חצי מפרוסות תפוחי האדמה ומניחים מעל את כל פרוסות הביצים.
יוצקים מעל מחצית מתערובת הביצים והשמנות ומכסים בפרוסות תפוחי האדמה שנותרו.
יוצקים מעל את תערובת הביצים והשמנות שנותרה ומפזרים מעל פירורי לחם.
4. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהשכבה העליונה משחינה. משהים כ-15 דקות ומגישים.
טיפ: חשוב להקפיד שתפוחי האדמה יכסו את הביצים כדי שלא ייחרכו.