אופן ההכנה: 1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים ומעט מלח, עד שהתרככו. מצננים מעט, קולפים ומועכים גס.
2. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, מוסיפים את הפלפלים החריפים, מתבלים בג'ירה ורהי ומערבבים מעט לקבלת צבע אדום. מוסיפים את תפוחי האדמה, מטגנים קלות, מוסיפים את הכורכום והפלפל החריף, מערבבים ומסירים מהאש.
3. מוסיפים את הכוסברה, מערבבים ומצננים.
4. מערבבים בקערה את כל חומרי הציפוי. יוצרים מתערובת תפוחי האדמה כדורים קטנים, טובלים בציפוי ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מניחים על נייר ספוג.
5. מגישים עם רוטב חריף או קטשופ.