ניווט
המאכלים שאתם אוהבים
דף הבית
אודות פורטל האוכל
מתכוני פורטל האוכל
מאמרים בנושא אוכל
צור קשר
דף הבית
ירקות
מתכונים
שיפודי ירקות על גבעולי רוזמרין
מקור המנה
אוניברסאלי
זמן הכנה
40 דקות
מצרכים:
קישוא פרוס
גזר פרוס
בטטה חתוכה לקוביות
דלעת חתוכה לקוביות
עגבניות שרי
ענפי רוזמרין
למרינדה:
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
1 כף חרדל
4 שיני ג'ינג'ר כתושות
מלח ופלפל שחור
לראיטה:
2 גביעי יוגורט
צרור נענע קצוצה
חופן עירית
2 שיני ג'ינג'ר
2\1 לימון סחוט
2\1 כפית גרהם מסאלה
מלח
אופן ההכנה:
1. משפדים את הירקות על ענפי הרוזמרין.
2. מערבבים את מרכיבי המרינדה. מושחים את השיפודים במרינדה.
3. אופים 20-30 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
4. מערבבים את מרכיבי הראיטה. מגישים את השיפודים.
Powered by Artvision |
Truppo Websites