שיפודי ירקות על גבעולי רוזמרין

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
קישוא פרוס
גזר פרוס
בטטה חתוכה לקוביות
דלעת חתוכה לקוביות
עגבניות שרי
ענפי רוזמרין
 
למרינדה:
 
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
1 כף חרדל
4 שיני ג'ינג'ר כתושות
מלח ופלפל שחור
 
לראיטה:
 
2 גביעי יוגורט
צרור נענע קצוצה
חופן עירית
2 שיני ג'ינג'ר
2\1 לימון סחוט
2\1 כפית גרהם מסאלה
מלח
אופן ההכנה:
1. משפדים את הירקות על ענפי הרוזמרין.
 
2. מערבבים את מרכיבי המרינדה. מושחים את השיפודים במרינדה.
 
3. אופים 20-30 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
 
4. מערבבים את מרכיבי הראיטה. מגישים את השיפודים.
Powered by Artvision | Truppo Websites