אופן ההכנה: 1. משרים את הנודלס כ-5 דקות במים הרותחים, עד שהאטריות מתרככות. מסננים.
2. במחבת חמה שמים את השמן. מטגנים את הביצים הטרופות עד קבלת ביצה מקושקשת. מוסיפים את השום והטופו ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את האטריות, הסויה והמים. מערבבים. מוסיפים את הגזר, הפלפל והסוכר. ממשיכים להקפיץ עד שהגזר מתרכך קלות.
3. מערבבים היטב את חלב הקוקס עם חמאת הבוטנים. מוסיפים למחבת את הנבטים וחלב הקוקוס. מבשלים מספר דקות עד שהנבטים מתרככים מעט.
4. מגישים עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי מתוק / חריף