נודלס עם ירקות וטופו ברוטב חלב קוקוס וחמאת בוטנים

  • מקור המנה
    סיני
  • זמן הכנה
    20 דקות
מצרכים:
1 חבילת נודלס
1 כף שמן
2 ביצים טרופות
2 שיני שום כתושות
טופו חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 פלפל חתוך לרצועות דקות
1 חבילה של נבטים (לא אלפלפא)
2\1 קופסת חלב קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים
3 כפות רוטב סויה
מלח לפי הטעם
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. משרים את הנודלס כ-5 דקות במים הרותחים, עד שהאטריות מתרככות. מסננים.
 
2. במחבת חמה שמים את השמן. מטגנים את הביצים הטרופות עד קבלת ביצה מקושקשת. מוסיפים את השום והטופו ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את האטריות, הסויה והמים. מערבבים. מוסיפים את הגזר, הפלפל והסוכר. ממשיכים להקפיץ עד שהגזר מתרכך קלות.
 
3. מערבבים היטב את חלב הקוקס עם חמאת הבוטנים. מוסיפים למחבת את הנבטים וחלב הקוקוס. מבשלים מספר דקות עד שהנבטים מתרככים מעט.
 
4. מגישים עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי מתוק / חריף
Powered by Artvision | Truppo Websites