רולדת תמרים ואגוזים

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    שעתיים
מצרכים:
החומרים ל-15 מנות:
 
1 חבילה ממרח תמרים
1 חבילה קטנה פתי בר
3 כפות יין מתוק
1/2 כוס אגוזי מלך מרוסקים
4 כפות קוקוס
1-2 כפות מלח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המרכיבים בקערה. אם התערובת יבשה ניתן להוסיף מעט חלב.
 
2. מניחים את התערובת על רדיד אלומיניום ומגלגילים לגליל עבה דמוי נקניק. מקפיאים מספר שעות.
 
3. להגשה, פורסים לפרוסות דקות, כשהרולדה עדיין קפואה.
Powered by Artvision | Truppo Websites