קרפ צרפתי/ בלגי

  • מקור המנה
    מזרח אירופאי
  • זמן הכנה
    15 דקות
מצרכים:

100 גרם טופח מאליו

2 ביצים

250 מ"ל חלב

3 כפיות תמצית וניל

כף עד כף וחצי סוכר

שמן ובד כותנה לשימון המחבת

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים, לחם מעט לפני השימוש את המחבת, לשמן את המחבת. ליצוק עם המצקת עיסה על המחבת. ככל השכמות תהיה קטנה יותר הפנקייק יהיה דק יותר. כשצד אחד משחים, להפוך לצד השני.

ניתן לעבוד גם עם שתי מחבות במקביל.

 

טיפ: מומלץ להגיש עם מייפל, סוכר לבן, נוטלה או גלידה.

Powered by Artvision | Truppo Websites