מוס שוקולד

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    3 שעות
מצרכים:
100 גרם שוקולד לבן משובח
100 גרם שוקולד חלב משובח
מעט חלב
2 ביצים מופרדות
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד, תוך ערבוב מתמיד, על אש נמוכה. מוסיפים את החלב. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
 
2. מקציפים את החלבונים והשמנת בנפרד. מאחדים את 2 התערובות. מקפלים לתערובת השוקולד. יוצקים לקעריות קטנות ומקפיאים כ-3 שעות.
 
3. מוציאים 10 דקות לפני ההגשה על מנת שהמוס יתרכך מעט.
Powered by Artvision | Truppo Websites