תבשיל אורז ועוף

  • מקור המנה
    אוניברסאלי
  • זמן הכנה
    7 דקות
מצרכים:
1 ק"ג שוקי עוף 11/2 כוסות אורז
תבלינים לפי הטעם: שמיר, שום כתוש, כוסברה, פפריקה
1 כף אבקת מרק עוף
שמן זית
1 תפוח אדמה פרוס דק מלח ופפריקה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את האורז עם התבלינים רצויים ועם כף וחצי שמן זית, מניחים תבתנית חסינת אש גבוהה. מכסים בפרוסות דקות של תפוח האדמה, זורים מלח.
 
2. מורחים את שוקי העוף בשמן זית ומתבלים במלח ופרריקה, מניחים על תפוחי האדמה.
 
3. שופכים על הכל 4 כוסות מים, מכסים ברדיד אלומיניום.
 
4. אופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה של 200 מעלות. מדי פעם בודקים שיש מים. מסירים את הכיסוי ואופים מספר דקות להשחמה.
Powered by Artvision | Truppo Websites