מצרכים:4 חזות עוף גדולים חתוכים לחתיכות קטנות / בינוניות
1 בצל בינוני מגורר
2 עגבניות בינוניות מגוררות
1 כף מסאלה (2 פלפלים ירוקים חריפים, 1 חבילת כוסברה, 1 ראש שום, טוחנים את המרכיבים ומסננים את הנוזלים)
1 כפית הלד ברשוף
1 כפית גרהם מסאלה
1 כפית תבלין הודי לעוף / בשר
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות/בינוניות
1 כפית מלח
אופן ההכנה: 1. מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ- 3-2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את המסלה והתבלינים ומערבבים. מוסיפים את העוף, מערבבים ומבשלים כ-7 דקות על אש בינונית. מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והמים עד לכיסוי העוף.
2. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
טיפ: מומלץ להגיש עם אורז מתוק או אורז עם צימוקים ושקדים