אופן ההכנה: 1. בסיר עם מיום ומעט מלח מבשלים את הספגטי.
2. להכנת הרוטב, מבשלים את הברוקולי בסיר עם מיר ומעט מלח עד שהוא מתחיל להתרכך 10-15 דקות. מסננים.
3. מטגנים את הבצל בחמאה ולקראת סוף הטיגון מוסיפים את הברוקולי.
4. מחחמים את השמנות עם החלב, מוסיפים את הגבינה ומתבלים.
מבשלים על אש בינונית. עשאר הרוטב מתחיל להסמיך מוסיפים את תערובת הבצל והברוקולי ומערבבים בעדינות כדי לשמור על שלמות הברוקולי. מבשלים מעט ומסירים מהאש.
5. יוצקים את הרוטב על הפסטה