רביולי ברוטב רוזה

  • מקור המנה
    איטלקי
  • זמן הכנה
    חצי שעה
מצרכים:
1 חבילת רביולי
2 כוסות מים
2 כפות שמן
3 שיני שום חתוכות דק
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
4\1 כפית פלפל לבן
1 מיכל שמנת מתוקה 15%
2 כפות יין לבן
אופן ההכנה:
1. שמים את המים, השמן, השום, הרסק והתבלינים בסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת והיין. מביאים שוב לרתיחה.
 
2. במקביל, מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן
 
3. יוצקים את הרוטב על הפסטה ומגישים
 
טיפ: ניתן להוסיף את הרוטב לכל סוג של פסטה שאוהבים
Powered by Artvision | Truppo Websites