פסטה ברוטב בטטה ושמנת

  • מקור המנה
    איטלקי
  • זמן הכנה
    40 דקות
מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ
150 גרם חמאה
3 שיני שום כתושות
4 בטטות מבושלות, חתוכות לקוביות קטנות
2 מיכלים שמנת לבישול 15%
3\1 כוס יין לבן
מלח
פלפל לבן
מעט אגוז מוסקט   
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
 
2. מטגנים את הבצל בחמאה. כשהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את הבטטות והשמנת ומערבבים.
מוסיפים את היין והתבלינים. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה, עד למיזוג הטעמים.
 
3. יוצקים את הרוטב על הפסטה.
 
טיפ: ניתן להוסיף בזיליקום טרי ולפזר גבינת פרמזן בהגשה
Powered by Artvision | Truppo Websites